Hvem er jeg?

Christian Langballe

Jeg hedder Christian Langballe. Jeg er 37 år og underviser i billedkunst, mediefag og dansk på Randers Statsskole. Derudover fungerer jeg som webmaster på skolens hjemmeside.

Jeg har en stor interesse i implementeringen og udviklingen af IT i undervisningen. I min praksis som gymnasielærer har jeg arbejdet med at integrere IT som en naturlig del af den daglige undervisning. Mange af de erfaringer, jeg i har gjort mig i den forbindelse, vil jeg dele med andre via ITiundervisningen.dk

 

One Comment on "Hvem er jeg?"

  1. Lars Henriksen 22/11/2012 at 17:02 · Reply

    Hej Christian

    Fint initiativ – jeg er i gang med noget lignende på Herning Gymnasium. Måske kunne vi lave noget sammen?

    mvh Lars

Leave a Comment

comm comm comm

Switch to our mobile site